Menu Sluiten
Air New Zealand

Air New Zealand Raadt Passagiers AF Om Bagage Trackers Te Gebruiken

Air New Zealand, een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Nieuw-Zeeland, heeft passagiers gewaarschuwd om geen gebruik te maken van luggage trackers. Volgens de maatschappij kunnen deze trackers problemen veroorzaken bij het verwerken van bagage, waardoor vertragingen en verlies van bagage kunnen ontstaan.

In een verklaring liet Air New Zealand weten dat de meeste bagage trackers op de markt tegenwoordig niet compatibel zijn met hun systemen, en dat gebruik hiervan kan leiden tot verwarring bij de verwerking van bagage. De maatschappij raadt passagiers daarom af om deze trackers te gebruiken, en vertrouwt in plaats daarvan op hun eigen systemen en procedures om de verwerking en verzending van bagage te vergemakkelijken.

Air New Zealand benadrukt dat zij zich er terdege van bewust zijn dat passagiers zich zorgen maken over hun bagage, vooral bij internationale vluchten. De maatschappij garandeert echter dat zij alles in het werk stellen om bagage snel en efficiënt te verwerken, en dat passagiers altijd op de hoogte worden gehouden van de status van hun bagage.

Passagiers die toch besluiten om een bagagetracker te gebruiken, wordt geadviseerd om deze uit te schakelen voordat ze aankomen op de luchthaven, om problemen bij het verwerken van hun bagage te voorkomen. Air New Zealand hoopt dat deze waarschuwing zal helpen om problemen met bagage te verminderen en passagiers gerust te stellen.

Air New Zealand heeft recentelijk aangekondigd dat het geen gebruik meer maakt van bagage trackers voor de verwerking van passagiers bagage. Deze stap is genomen na constatering dat de meeste bagage trackers op de markt niet compatibel zijn met hun eigen systemen en procedures. Hierdoor kan het gebruik van deze trackers leiden tot vertragingen en verlies van bagage.

De luchtvaartmaatschappij erkent dat passagiers zich zorgen maken over hun bagage, vooral tijdens internationale vluchten. Om deze reden heeft Air New Zealand geïnvesteerd in een modern bagagesysteem dat is ontworpen om de verwerking van bagage te vergemakkelijken en te verbeteren. Dit systeem maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals barcode-scanning en RFID-tracking om de locatie van elke bagage te volgen en te registreren.

Air New Zealand benadrukt dat passagiers op de hoogte worden gehouden van de status van hun bagage via de website van de maatschappij of de mobiele app. Zo kunnen passagiers altijd inzicht hebben in de locatie van hun bagage en weten wanneer deze zal aankomen.

De luchtvaartmaatschappij adviseert passagiers die toch besluiten om een bagagetracker te gebruiken om deze uit te schakelen voordat ze aankomen op de luchthaven. Dit zal helpen om problemen met de verwerking van bagage te voorkomen.

Air New Zealand hoopt dat deze aankondiging zal helpen om de zorgen van passagiers over hun bagage te verminderen en hen gerust te stellen. De maatschappij is vastbesloten om de verwerking van bagage te verbeteren en te zorgen voor een soepele reiservaring voor haar passagiers.