Menu Sluiten

Aankomsttijden Eindhoven Airport

Wil je zien wanneer een geliefde of familielid op Eindhoven Airport landt? Kijk dan in de onderstaande tabel voor de aankomsttijden Eindhoven Airport. Voor de actuele Eindhoven Airport aankomsttijden ben je op Vliegtuigenvolgen.nl altijd op het juiste adres!

Je kunt in het bovenstaande overzicht zoeken op vluchtnummer of aankomsttijd. Je kunt ook het juiste vliegtuig volgen door het vluchtnummer op de radar in te vullen op de mainpage. Dan zie je behalve de verwachte aankomsttijden Eindhoven Airport ook de exacte locatie van het vliegtuig.

Eindhoven Airport aankomst hal

Eindhoven airport is een klein en overzichtelijke luchthaven met 1 aankomsthal. Dit is eveneens de vertrekhal. Als je iemand op wil halen van de luchthaven kun je direct links bij binnenkomst van de hal (hoofdingang) bij de hekken wachten.  Houd de schermen in de gaten om te zien of er vertragingen of andere wijzigingen zijn. Controleer voor vertrek ook altijd de verwachte Aankomsttijden Eindhoven Airport.

Eten en drinken – Eindhoven Airport bij aankomst

Duurt het nog lang voordat je familielid of geliefde geland is? Of wil je samen op de luchthaven wat tijd doorbrengen voordat de reis wordt voortgezet? Dan zijn er op Eindhoven Airport tal van faciliteiten waar je gebruik van kunt maken in de aankomsthal. We zetten ze hieronder voor je op een rij:

 • Starbucks Coffee – Direct rechts bij de hoofdingang zit Starbucks coffee. Voor een heerlijke amerikaanse bak koffie zit je hier dan op het juiste adres.
 • La Place – Een prachtig groot restaurant op de 1e etage van de luchthaven. Hier zit je goed voor zowel ontbijt, lunch en avondeten. Je bereikt het restaurant met de roltrap. Bij mooi weer kun je ook buiten zitten en heb je een mooi overzicht op de aankomende en vertrekkende vliegtuigen!
 • Upstairs – Dit is een prachtige bar waar je gezellig een drankje kunt drinken. Deze bar bevindt zich op de 1e etage van de aankomsthal.
 • AH to Go – Er is op Eindhoven Airport zelfs een vertrouwde AH to go. Je vindt hier verpakte broodjes en verse sapjes en alles voor onderweg.

Parkeren Eindhoven Airport

Wil je iemand bij Eindhoven Airport ophalen? Dan zijn er op Eindhoven Airport verschillende parkeermogelijkheden.

 • Kiss & Ride – Wanneer je enkel iemand wil ophalen (of wegbrengen) kun je de strook kiss&ride gebruiken. Dit is enkel toegestaan als de passagiers direct gereed zijn om in of uit te stappen. De kiss and ride baan is te vinden direct voor de terminal.
 • Gold P1 – Deze parkeerplaats is gelegen direct voor de terminal en kan gebruikt worden voor kort parkeren. De eerste 10 minuten parkeren is gratis, vervolgens betaal je per half uur. Wanneer je langer dan 2 uur parkeert betaal je voor een volledige dag.

Hoe kom ik van en naar Eindhoven Airport?

Er zijn verschillende manieren om van en naar Eindhoven Airport te komen. We zetten de mogelijkheden hieronder voor je op een rij:

Auto

Eindhoven Airport is goed bereikbaar per auto en ligt vlak naast de A2 ten westen van Eindhoven. We hebben de reistijden vanaf verschillende plaatsen in Nederland voor je op een rij gezet. Let op, dit zijn de reistijden zonder files! Dus zorg altijd dat je goed op tijd vertrekt.

 • Utrecht – 55 minuten (Ongeveer 90 km)
 • Rotterdam – 1 u. 10 min (Ongeveer 106 km)
 • Breda – 35 minuten (Ongeveer 53 km)
 • Antwerpen  – 55 minuten (Ongeveer 87 km)

Trein

Helaas heeft Eindhoven Airport geen treinstation. Veel mensen komen met de trein naar Eindhoven Centraal Station en nemen vervolgens de bus. Je kunt via de NS website gemakkelijk een combinatieticket van de trein en bus kopen.

De volgende lijndiensten rijden op Eindhoven Airport

 • Hermes Buslijn 400
 • Hermes Buslijn 401
 • Hermes Stadsbus 10

Je kunt opstappen bij centraal station eindhoven en de reistijd bedraagt ongeveer 20-27 minuten.

Bus

Je kunt vanaf verschillende steden in Nederland ook de AirExpressBus nemen. Dit zijn bussen die rechtstreeks of met een enkele stop je direct naar de luchthaven brengen. Bekijk hun website voor actuele tarieven en tijden.