Menu Sluiten

Vliegtuigen volgen vanaf Eelde

Groningen Airport Eelde is uitgegroeid tot een volwaardige luchthaven in- en voor Noord Nederland en deze groei is nog lang niet ten einde. Voor zowel vakantie vluchten als zakelijke vluchten is Groningen Airport Eelde voor Noord Nederland een beter alternatief dan Schiphol. Vanaf de lijn Enschede is de reistijd naar Groningen Airport Eelde korter dan naar Schiphol, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, en is de incheck tijd snel en de luchthaven overzichtelijk. Vliegtuigen volgen vanaf Eelde ? Via het makkelijke flight tracker systeem is het voor de thuisbasis en voor jezelf makkelijk om de vliegtuigen van en naar Groningen Airport te volgen.

Placeholder Image

Groningen Airport Eelde particulier

Groningen Airport Eelde is een belangrijke schakel in het ontlasten van Schiphol, maar biedt bovenal passagiers in Noord Nederland de mogelijkheid een goed toegankelijke luchthaven te bereiken zonder de last van verkeersdrukte, extra reistijd en zware wachttijden voor een vlucht. Groningen Airport heeft een gevarieerd aantal vaste vluchtroutes naar vakantie bestemmingen dat de komende jaren zal uitbreiden. De vaste vakantie bestemmingen tot nu toe zijn Kopenhagen, Gdansk, Londen, Mallorca, Algarve, Lanzarote, Gran Canaria, Kreta, Kos en Antalya. Dankzij het duidelijke vluchtschema kan je gemakkelijk vliegtuigen volgen vanaf Eelde die naar bovenstaande bestemmingen vliegen. Londen, Kopenhagen en Gdansk worden het hele jaar aangevlogen, waarvan Londen en Kopenhagen 6 keer per week en Gdansk op maandag en vrijdag. De overige bestemming zijn variabel per seizoen.

Groningen Airport Eelde zakelijk

Ook je zakelijke vlucht volgen via Groningen Airport kan makkelijk. De zakelijke bestemmingen van Groningen Airport zijn onbegrensd. Groningen Airport werkt samen met Air Charters Europe en Winged-Dutchman Aero Service die je vlucht naar iedere bestemming uitvoeren als privé vlucht of als gecombineerde zakelijke vlucht met andere zakelijke reizigers. Je vliegt wanneer je wil, hoe je wil en waarheen je wil met deze bijzonder goede service. Daarnaast kun je dagelijks met de vaste lijndiensten naar je zakelijke bestemming vertrekken of ervan terugkomen. Je zakelijke privé vlucht volg je makkelijk via het online flight tracker systeem.

Groningen Airport Eelde luchtvaart maatschappijen

Op Groningen Airport hebben Transavia, Nordica, Corendon, Tui, Flybe en Wizz Air vaste aanvliegroutes. De vakantie vluchten met Tui hebben soms een tussenstop in Eindhoven en Rotterdam, Transavia in Rotterdam en Corendon in Eindhoven. Dit zijn korte tussenstops waarbij je weinig tijd verliest en gewoon in het vliegtuig kunt blijven zitten. Met de online vliegtuig radar kun je vooraf zien hoe de route van je vlucht verloopt en kunnen thuisblijvers je vliegtuig volgen vanaf Groningen Airport.

Voorzieningen Groningen Airport Eelde

Voor de vakantie bestemmingen en dagelijkse lijnvluchten heeft de luchthaven 2 terminals, het zakelijke verkeer heeft een eigen platform en terminal wat een snelle instap- en aankomsttijd garandeert. Daarnaast bestaat het vliegverkeer uit medische vluchten, lestoestellen, zakenjets, charters en privétoestellen en gevangenenvluchten uit Noorwegen. De luchthaven heeft een grote aankomst- en vertrekhal waar je duty free kunt shoppen. De parkeergelegenheid is uitstekend. De tarieven zijn laag en je parkeert op eigen beveiligd terrein waarbij je je plek online kunt reserveren.