Menu Sluiten

Rotterdam Airport aankomsttijden

Ga je binnenkort iemand ophalen vanaf Rotterdam Airport en wil je de Rotterdam Airport Aankomsttijden weten? Check dan op Vliegtuigenvolgen.nl alle actuele Rotterdam Airport aankomsttijden! In de tabel hierboven vind je de actuele aankomsttijden van de vluchten die op Rotterdam Airport landen. Daarnaast kun je op deze pagina alles lezen over de aankomsthal en de faciliteiten van Rotterdam Airport, en de parkeermogelijkheden en de bereikbaarheid van de luchthaven. Zo bereid jij de aankomst van je familieleden, vrienden of geliefden tot in de puntjes voor, en voorkom je dat één van jullie onnodig lang moet wachten! 

Rotterdam AirportWaar kun je de Rotterdam Airport aankomsttijden checken?

Als je familieleden, vrienden of een geliefde op gaat halen op Rotterdam Airport dan wil je natuurlijk wel op tijd arriveren. Check daarom gemakkelijk en snel op Vliegtuigenvolgen.nl of de vlucht vertraging heeft, op tijd komt of al geland is. Dit kun je doen aan de hand van het vluchtnummer of de verwachte aankomsttijd. Ook op de website van Rotterdam Airport vind je een overzicht van alle actuele aankomsttijden. Houd een van deze overzichten dan ook goed in de gaten als je iemand gaat ophalen. Zo hoeft niemand langer te wachten dan nodig is.

Rotterdam Airport aankomsthal

Rotterdam Airport is een overzichtelijke en niet al te grote luchthaven. Nadat je familieleden, vrienden of geliefde zijn geland bereiken ze dan ook al snel de bagageband en aankomsthal. Op de schermen op de luchthaven kun je de actuele aankomsttijden nog eens nakijken, en ontdekken waar jij familieleden, vrienden of geliefde het beste kunt opwachten. Ben je bang dat je elkaar toch kwijt raakt? Spreek dan voor de zekerheid af op een centrale plek op de luchthaven zoals de Informatiebalie of de Illy Espressobar.

Bereikbaarheid Rotterdam Airport

Het adres van Rotterdam Airport is: Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP te Rotterdam.
Rotterdam Airport is zowel met de auto als met het openbaar vervoer snel en gemakkelijk te bereiken. Hieronder vind je een overzicht.

Met de auto

Rotterdam Airport ligt aan de rijksweg A13, en wordt vanaf de Ring Rotterdam duidelijk aangegeven. Wel is het verstandig om van te voren even naar de routeplanner te kijken, en te checken of er geen wegwerkzaamheden of andere bijzonderheden zijn. Dit kun je onder andere op de website van de luchthaven terugvinden. Vanuit Utrecht bereik je de luchthaven in ongeveer één uur (zo’n 75 kilometer).

Met het openbaar vervoer

Je kunt het vliegveld gemakkelijk bereiken met metrolijn E of bus 33. Beide stoppen vanaf ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat vlakbij Rotterdam Airport, en zijn dus ideaal voor alle reizigers die met het openbaar vervoer komen. Vanuit Utrecht reis je allereerst naar Rotterdam Centraal Station. Vanuit daar neem je de bus, en bereik je in ongeveer 75 minuten de luchthaven. Bekijk voor vertrek op OV9292 altijd even wat voor jou de beste route is, en de actuele storingen en/of vertragingen.

RotterdamTrainTaxistandplaatsen

Ben je op zoek naar een taxi? De taxistandplaatsen zijn direct voor de in- en uitgang van het luchthavengebouw te vinden. Ook kun je er voor kiezen om met de speciale Rotterdam Airport Taxi te reizen. Deze extra comfortabele taxi’s zijn gespecialiseerd in ritten van en naar het vliegveld.

Faciliteiten Rotterdam Airport

Op Rotterdam Airport vind je alle faciliteiten die je nodig hebt voor een fijne vlucht of als je iemand gaat ophalen. Hieronder vind je een overzicht van de faciliteiten die Rotterdam Airport aan reizigers biedt.

Inchecken

Aan de linkerzijde van de Centrale Hal vind je de incheckbalies en de balies van de luchtvaartmaatschappijen. Wil je extra snel en gemakkelijk inchecken? Doe dit dan online. Zo hoef je eventueel alleen nog je bagage af te geven. Meer informatie over het inchecken op Rotterdam Airport vind je op onze Rotterdam Airport Vertrektijden pagina.

Informatie

In de Centrale Hal van Rotterdam Airport vind je een informatiebalie waar je met al je vragen terecht kunt. Zo helpen de medewerkers van de informatiebalie je graag met je vragen over de luchthaven en de vliegreis, maar verschaffen ze ook informatie over de stad en het openbaar vervoer.

Restaurants

Heeft de vlucht van je familieleden, vrienden of geliefde vertraging? Of komen ze juist met lekkere trek aan in Nederland? Breng dan een bezoekje aan een van de twee restaurants die je op Rotterdam Airport ontdekt. Zo bevinden zich in de Centrale Hal van de luchthaven het restaurant De Horizon en de Illy Espressobar. Restaurant De Horizon beschikt over een mooi panorama terras en is ideaal als je even de tijd wilt nemen voor een lekkere lunch of diner met een drankje. De Illy Espressobar is de plek voor een hapje en drankje als je wat minder tijd hebt, of wat minder uitgebreid wilt eten en drinken. In de Illy Espressobar kun je uitstekend terecht voor bijvoorbeeld een kopje koffie, sandwich en gebakje.

Winkels

Wat is er leuker dan je familieleden, vrienden of geliefde opwachten met een klein cadeautje? In de AKO Shop die je op Rotterdam Airport vindt, kun je daarom nog snel even een geschenkje kopen. Daarnaast vind je in de AKO Shop onder andere tijdschriften, tabak, frisdranken, zoetwaren en kansspellen.

Geld wisselen

Op Rotterdam Airport vind je een kantoor van GWK Travelex. Hier kun je terecht voor al je buitenlandse valuta.

Reisbureau en autoverhuur

In de Centrale Hal is het reisbureau Travel Slide te vinden. Dit reisbureau is gespecialiseerd in vluchten vanuit Rotterdam, en heeft regelmatige interessante acties en aanbiedingen. Breng dus zeker een bezoekje aan dit reisbureau als je interesse hebt om vaker te reizen vanaf Rotterdam Airport. In de Centrale Hal zijn ook meerdere autoverhuurbedrijven te vinden. Eventueel kun je van te voren al online een auto reserveren. Meer informatie over de autoverhuurbedrijven is na te lezen op de website van de luchthaven.

Vergaderzaal

Rotterdam Airport beschikt over een vergaderzaal voor maximaal 30 personen. Voor meer informatie of om de vergaderzaal te reserveren kun je het beste een belletje plegen naar het algemene telefoonnummer van de luchthaven.

Hotels

Recht tegenover de luchthaven ligt het Regardz Airport Hotel Rotterdam. Dit hotel is ideaal om te reserveren als je laat aankomt of vroeg vertrekt vanuit Rotterdam. Daarnaast zijn er in de buurt meerdere andere hotels te vinden. Boek deze via internet, of bij de Informatiebalie op het vliegveld.

Rotterdam

Parkeren Rotterdam Airport

Rotterdam Airport beschikt over vijf parkeerterreinen, die zich allemaal op loopafstand van de terminal bevinden. Je kunt deze eventueel van te voren reserveren, zodat je altijd een scherp parkeertarief betaald en parkeert op het meest gunstige parkeerterrein. Op de website van Rotterdam Airport vind je alle informatie over het parkeren, en het online reserveren van een parkeerplaats. Kom je iemand alleen snel wegbrengen of oppikken? Parkeer je auto dan op de speciale Kiss & Ride parkeerplaatsen.