Menu Sluiten

Vliegtuigen volgen vanaf Rotterdam

Daar ieder vliegtuig een trackingsysteem heeft, is ook ieder vliegtuig te volgen, in de lucht en op de grond. Vliegtuigen volgen vanaf Rotterdam doe je bijvoorbeeld via onze gratis online vliegtuig radar. Rotterdam The Hague Airport is voor een regio luchthaven een groot vliegveld met meer dan 40 vliegbestemmingen. Het publiek dat gebruik maakt van Rotterdam The Hague Airport is met name zakelijk, maar dat wil niet zeggen dat er alleen zakelijk gevlogen wordt. Iedereen kan inchecken op één van de bestemmingen en de toeristische interesse neemt steeds meer toe. Met name de gunstige steden bestemmingen van Rotterdam The Hague Airports zijn populair bij de niet zakelijke passagier.

Placeholder Image

Gunstige ligging Rotterdam The Hague Airport

Door de gunstige ligging in de randstad en de economische centra daarin, is Rotterdam The Hague Airport drukker dan een gemiddeld regionaal vliegveld. Niet alleen is de luchthaven gewild bij mensen die zaken doen in de Randstad, ook mensen uit de Randstad die zaken doen binnen- en buiten Europa beleven de luchthaven als snel, toegankelijk en professioneel. Door de vele zakelijke (privé)vliegtuigjes is vliegtuigen volgen vanaf Rotterdam The Hague Airport erg verrassend. Je ziet andere dingen dan de standaard passagiersvliegtuigen. Het vliegveld is gewild bij mensen die graag een stedentrip boeken, door de grote variatie aan stedelijke bestemmingen en bij bezoekende toeristen die zich niet alleen op Amsterdam oriënteren.

Onderdeel Schiphol Group

Rotterdam The Hague Airport is onderdeel van de samenwerkende luchthavens aangesloten bij de Schiphol Group. Deze samenwerking richt zich met name op Europese economische bestemmingen. Daarbij richt Rotterdam The Hague Airport zich ook op het zakelijke bestemmingsverkeer van Schiphol. Iedere vlucht volgen die op Rotterdam The Hague Airport plaats vindt kan met bijvoorbeeld online flight tracker.

Samenwerkende luchtvaartmaatschappijen

Rotterdam The Hague Airport heeft een stabiele samenwerking met Transavia, CityJet, British Airways, Bmi, Jetairfly,  Vueling, Flybe, Corendon en Tui die de meer dan 40 bestemmingen verzorgen. Je kunt van deze maatschappij een vliegtuig volgen dat op Rotterdam The Hague Airport aankomt of vertrekt via onder andere vliegtuig radar.

Business Park Rotterdam The Hague Airport

Om de zakelijke dienstverlening optimaal te maken, heeft Rotterdam The Hague Airport een veelzijdig en uitgebreid Business Park. Niet alleen als ontmoetingscentrum voor meetings aansluitend op vluchten, maar ook voor het tijdelijk huren of kopen van kantoorruimten biedt het Business Park alle mogelijkheden. De goede bereikbaarheid en ligging te midden  van Rotterdam, Delft en Den Haag maken van deze locatie een A locatie waar je ook wilt ondernemen als je niet met binnenkomend- of vertrekkend vlucht verkeer te maken hebt. Ook op het Business Park zijn alle vluchten via flight tracker bij te houden.

Voorzieningen Rotterdam The Hague Airport

Buiten het uitstekende Business Park, biedt het vliegveld goed bereikbare- en beveiligde  parkeer terreinen op loopafstand van de aankomst- en  vertrekhal, voorzien van gratis.