Menu Sluiten

Vertrektijden Eindhoven Airport

Ga jij of een geliefde vliegen vanaf Eindhoven Airport en ben je benieuwd naar de vertrektijden? Vliegtuigenvolgen.nl heeft altijd de actuele vertrektijden Eindhoven Airport! In het onderstaande overzicht is gemakkelijk te zien hoe laat het vliegtuig vertrekt.

Eindhoven Airport vertrektijden tabel

De vertrektijden hierboven zijn te vinden op vluchtnummer en vertrektijd. Ook is heel makkelijk te zien of of een vlucht vertraagd is. Dit wordt namelijk in rode letters naast de status weergegeven. Wil je het vliegtuig volgen nadat deze is vertrokken? Dan vul je het vluchtnummer in op de mainpage in de vliegradar.

Eindhoven Airport inchecken

Eindhoven Airport heeft 1 grote vertrekhal waar alle incheckbalies te vinden zijn. Om de juiste incheckbalie te vinden kijk je op de grote schermen die op verschillende plekken hangen. Hierop is heel makkelijk te zien welke incheckbalie open is voor jouw vlucht. Heb je geen baggage om in te checken? Dan kun je rechtstreeks doorlopen naar de security wanneer je je online hebt ingecheckt. Iedere luchtvaartmaatschappij heeft andere regels met betrekking tot de incheckprocedure. Kijk dus altijd vooraf op de website van jouw maatschappij wanneer je je in kunt checken.

Eindhoven Airport security

Wanneer je bent ingecheckt met je baggage kun je je begeven naar de security. Deze is te vinden aan het einde van de vertrekhal. Rechts langs de informatiebalie.

vertrektijden eindhoven airport

 

Wees ervan bewust dat er veel regels zijn van wat je wel en niet mag meenemen op je vlucht. Deze informatie is hier te vinden. Wanneer je naar een niet schengen-land vliegt zal ook je paspoort gecontroleerd worden.

Shoppen op Eindhoven Airport

Wanneer je nog wat wil kopen voor je vliegtuig vertrekt kun je heel goed terecht bij B&S shop fly! Je vindt de winkel direct na de security. Hier vind je een zeer groot assortiment aan producten variërend van leuke souvenirs tot tijdschriften tot aan parfum.  Neem eens een kijkje op hun webpagina voor leuke aanbiedingen. Let wel op dat alles wat je koopt ook mee het vliegtuig in moet! Bij sommige luchtvaartmaatschappijen mag je maar 1 tas meenemen en zal alles wat je koopt in je huidige tas moeten passen.

Eten of drinken in de vertreklounge

Wil je nog even wat eten of drinken voordat je het vliegtuig instapt? In de vertreklounge heb je verschillende faciliteiten, we zetten ze voor je op een rij:

  • Farm Food & Drinks – Hier kun je een lekkere warme hap eten zoals een heerlijk broodje hamburger, diverse verse broodjes en keuze uit een grote selectie koude en warme dranken. Voor ieder wat wils!
  • The Bar – Dit is een prachtige nieuwe bar gelegen op de eerste etage van de vertreklounge. Hier kun je een heerlijk koud biertje drinken in een gezellige ambiance.