Menu Sluiten
Canarische Eilanden

Zo lang is het vliegen naar alle Canarische Eilanden

Ben je al een tijdje op zoek naar last minutes naar de Canarische Eilanden? Dan ben je vast ook benieuwd naar de reistijd per eiland. Kies één van de Canarische Eilanden als vakantiebestemming en je zult gegarandeerd een prachtige vakantie beleven. Lees hier meer over alle zeven eilanden, inclusief de vliegtijden.

Tenerife

Ben je op zoek naar prachtige natuurgebieden en bijzondere landschappen, maar ben je wel toe aan gezelligheid met mensen om je heen? In slechts 4 uur en 20 minuten vliegen, bereik je een zeer populaire bestemming onder de Nederlandse vakantiegangers: Tenerife. Indien je een directe vlucht kunt vinden, is het zeker de moeite waard om dit Canarische Eiland te bezoeken. Spot walvissen, relax op het strand of ga winkelen.

Lanzarote

Dit unieke eiland beschikt over een soort landschap dat je niet vaak tegenkomt. Het lijkt een beetje alsof je op de maan bent terwijl je op Lanzarote verblijft. Voor een prachtige vakantie stap je in het vliegtuig naar dit eiland. Je bent er namelijk al in 4 uur en 35 minuten. Lanzarote staat bekend als een surfeiland en is dus perfect voor de liefhebbers van deze watersport.

Fuerteventura

Geniet jij maar al te graag van zon, zee en strand? Dan mag je Fuerteventura zeker niet missen. Ook hier ben je binnen 4 uur en 35 minuten. Zodra je de bestemming bereikt, zul je ervaren hoe prachtig de natuur en de stranden hier zijn. Ook voor mooie steden ben je hier aan het juiste adres.

La Gomera

Binnen 5 uur vlieg je naar een bestemming waar weinig toerisme te bekennen is. Dit groene eiland kent zeldzame landschappen met een diverse flora en fauna. Waan jezelf in de rijke valleien van La Gomera en vind de rust. Boek direct een vakantie naar dit mooie eiland indien je tijdens de KLM Werelddealweken een vlucht naar La Gomera kunt vinden. Probleem is dat er vanuit Nederland geen directe vluchten naar La Gomera gaan. Hiervoor moet je echt overstappen. Meestal is dit via Tenerife.

La Palma

De vliegtijd naar La Palma bedraagt 5 uur vanaf Amsterdam of Eindhoven. Op dit fantastische eiland kun je een regenwoud bezoeken, maar ook terecht voor een woestijnlandschap; ideaal voor de mensen die van afwisseling houden. De hoofdstad kent mooie architectuur en pittoreske straatjes. Dit eiland is wat minder toeristisch.

Gran Canaria

Een directe vlucht naar dit populaire eiland bedraagt 4 uur en 20 minuten. Mensen bezoeken Gran Canaria graag, omdat het er altijd zonnig is en de bestemming geschikt is voor verschillende reisgezelschappen. Je kunt hier zowel van de natuur genieten als van de toeristische delen en de stranden.

El Hierro

Dit eiland is het kleinste van alle zeven Canarische Eilanden. Om El Hierro te bezoeken vertrek je vaak vanuit een ander eiland. Omdat het een kleiner eiland is zullen er ook minder vluchten naartoe gaan. Een rechtstreekse vlucht is daarom lastig te vinden. Vanuit Tenerife arriveer je binnen 40 minuten op dit mooie eiland vol bloemenvelden en vulkanische landschappen.

Conclusie

Al deze vliegtijden zijn berekend uitgaande van een vertrek vanuit Amsterdam. Natuurlijk is het altijd even de vraag of je een rechtstreekse vlucht kunt vinden voor een goede prijs, maar je zult vaak niet langer onderweg zijn dan 5 uur. De kleinere eilanden met tussenvluchten daar gelaten, natuurlijk.