Menu Sluiten
Air-Corsica

Air Corsica Neemt de Eerste ATR 72-600 Aan Die Is Aangedreven Door pw127xt Motoren

Air Corsica, de regionale luchtvaartmaatschappij van Corsica, heeft de eerste ATR 72-600 ontvangen die is aangedreven door PW127XT motoren. Deze nieuwe generatie motoren zijn speciaal ontworpen voor de ATR 72-600 en bieden een aanzienlijke vermindering van de uitstoot en een verhoogde efficiëntie.

De ATR 72-600 is een van de meest populaire vliegtuigen in de regionale luchtvaartindustrie en wordt gebruikt door vele luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld. De PW127XT motoren zijn ontwikkeld door Pratt & Whitney Canada en bieden een aanzienlijk lager brandstofverbruik en lagere uitstoot dan hun voorgangers.

De nieuwe motoren zorgen ook voor een verhoogde betrouwbaarheid en een langere onderhoudsinterval, wat betekent dat de luchtvaartmaatschappij minder tijd en geld zal besteden aan onderhoud. Dit zal leiden tot lagere operationele kosten en een grotere efficiëntie voor Air Corsica.

Met de introductie van deze nieuwe motoren, is Air Corsica bezig met het versterken van haar positionering als een van de meest innovatieve en duurzame luchtvaartmaatschappijen in de sector. Dit zal zowel bijdragen aan de vermindering van de milieubelasting als aan het verbeteren van de passagiers ervaring.

“Wij zijn trots dat wij de eerste luchtvaartmaatschappij zijn die deze nieuwe motoren in gebruik neemt. Dit toont onze toewijding aan het verminderen van onze milieubelasting en het aanbieden van de meest efficiënte en duurzame diensten aan onze passagiers”, zegt de CEO van Air Corsica.

In aanvulling op de introductie van de nieuwe motoren, zal Air Corsica ook investeren in nieuwe technologieën en innovaties om haar dienstverlening te verbeteren en haar passagiers een nog comfortabelere en efficiëntere reiservaring te bieden.

Met de nieuwe ATR 72-600 vliegtuigen en de PW127XT motoren, positioneert Air Corsica zich als een van de meest innovatieve en duurzame luchtvaartmaatschappijen in de sector, en zal blijven werken om haar passagiers de best mogelijke surfervaring te bieden.

De nieuwe ATR 72-600 vliegtuigen zullen worden ingezet op de meest populaire routes van Air Corsica, waaronder verbindingen tussen Corsica en het vasteland van Frankrijk. De vliegtuigen zullen ook worden gebruikt voor internationale verbindingen naar Italië, Spanje en andere landen in Europa.

Met de introductie van de nieuwe motoren, zal Air Corsica in staat zijn om haar passagiers aan boord te nemen van een vliegtuig dat aanzienlijk minder uitstoot produceert dan conventionele vliegtuigen. Dit is een belangrijke stap in de richting van een duurzamere luchtvaartindustrie en zal bijdragen aan de vermindering van de milieubelasting.

Naast de vermindering van de uitstoot, zal de nieuwe technologie ook leiden tot een verbetering van de prestaties van de vliegtuigen. De PW127XT motoren zorgen voor een verhoogde efficiëntie en een langere onderhoudsinterval, waardoor Air Corsica minder tijd en geld zal besteden aan onderhoud. Dit zal leiden tot lagere operationele kosten en een grotere efficiëntie voor de luchtvaartmaatschappij.

De nieuwe motoren zullen ook leiden tot een vermindering van de geluidsbelasting in de omgeving van de luchthavens waar Air Corsica vliegt. Dit is een belangrijke overweging voor de luchtvaartmaatschappij, aangezien zij zich altijd heeft ingezet voor een goede verstandhouding met haar omgeving en de plaatselijke gemeenschappen.

In samenvatting, Air Corsica heeft de eerste ATR 72-600 ontvangen die is aangedreven door PW127XT motoren, deze nieuwe generatie motoren zijn speciaal ontworpen voor de ATR 72-600 en bieden een aanzienlijke vermindering van de uitstoot en een verhoogde efficiëntie. Door deze stap te zetten, positioneert Air Corsica zich als een van de meest innovatieve en duurzame luchtvaartmaatschappijen in de sector en zal blijven werken om haar passagiers de best mogelijke reiservaring te bieden.