Menu Sluiten

Kies de juiste Europese stedentrip!

We houden van een goede stedentrip. Niet alleen kunnen ze echt betaalbaar en toegankelijk zijn, je kunt ook vaak het kloppende hart van een land ervaren. Een stedentrip geeft je de mogelijkheid om op korte tijd de geschiedenis, cultuur en kunst van iets nieuws te ontdekken. Van hoofdsteden als Rome, tot de grillige charme van Kopenhagen. Stedentrips komen met alle ontdekkingsreizen, kunst en cultuur, uitgaan en sightseeing die je je maar kunt wensen.

Stedentrip naar Rome

Rome is uitgerust met mooie pleinen en relaxte eetgelegenheden, direct herkenbare monumenten en een levendige lokale bevolking. Dit maakt Rome het juweel in de Italiaanse kroon. De Eeuwige Stad is de basis van enkele van ’s werelds meest ongelooflijke bezienswaardigheden, namelijk van Michelangelo’s spectaculaire Sixtijnse Kapel tot de Sint-Pietersbasiliek, de grootste en meest in het oog springende kerk ter wereld. Natuurlijk, als je maar tijd hebt om één bezienswaardigheid te bezoeken, zorg er dan voor dat je het Colosseum bezoekt. Dit oude amfitheater laat de bezoekers toe om zich gemakkelijk voor te stellen hoe de gladiatoren voor hun leven vochten in de arena, toegejuicht door de menigte. De Eeuwige Stad Rome is de ideale bestemming voor een korte vakantie. Rome beschikt uit een scala aan verpakte vluchten en hotels om uit te kiezen. Je hebt enorm veel keuze, dit laat je toe om te vergelijken en zeker het juiste hotel in Rome te boeken! 

Stedentrip naar Kopenhagen

Denemarken wordt in de afgelopen jaren beschouwd als het gelukkigste land ter wereld. Kopenhagen is een unieke stad, gekenmerkt door de kanalen, de fietscultuur, de sterke economie en de gelukkige en vriendelijke lokale bevolking. Daarnaast, beschikt Kopenhagen over een uitstekende Deense keuken, een goed transportsysteem, prachtige kerken en musea wat enorm veel buitenlandse bezoekers van over de hele wereld aantrekt. Er zijn dus vele redenen waarom je zou moeten denken aan dit Deense juweeltje als de plek om te bezoeken voor een weekendje weg. Of je nu op zoek bent naar pure luxe of iets meer ingetogen, de stad heeft een ongelooflijke selectie van enkele van de coolste hotels ter wereld. Bekijk de leukste hotels Kopenhagen en reserveer voor een uniek verblijf!

Stedentrip naar andere landen in Europa

Er gaat niets boven het verkennen van de achterbuurten, het nachtleven en de historische monumenten van een nieuwe stad. Van middeleeuwse metropolen tot sportlievende hoofdsteden en maritieme wonderen, een stedentrip is altijd een goed idee! Er zijn wel honderden steden die je nog kan bezoeken in Europa. Neem de kenmerkende architectuur in je op en verken de verschillende kunst- en culinaire plekken in de Europese steden. Het bezoeken van Rome en Kopenhagen is nog maar het begin van je reis!